Τρίτη 31 Μαΐου 2016

May 2016

Hey hey! Σήμερα μια και ο μήνας Μάιος φθάνει στο τέλος του, θέλησα να σου postαρω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα πιο πολύ κατά τη διάρκειά του. Μιας και για το προηγούμενο μήνα δε κατάφερα να σου postαρω τα αγαπημένα, η επιλογή αυτή μοιάζει η καλύτερη.

Η λίστα μου για το μήνα Μάιο περιλαμβάνει:

©       Sanex Natur Protect, Deo 24h – 0% Alcool, Parabens & Aluminium
©       Blush Ideal Flawless Avon, Heavenly Pink
©       Camouflage Cream, Catrice Cosmetic No 20 Light Beige
©       Μολύβι Ματιών,  Beauty Line Cosmetic, 045 Beige Natural
©       Μάσκαρα, Absolute Lashes, W7
©       Bioderma, Hydrabio – Legere, ενυδατική προσώπου
©       Άρωμα τύπου «My Name», Dust + Cream

Natur Protect, Deo 24h – 0% Alcool, Parabens & Aluminium της Sanex
Πρόκειται για ένα αποσμητικό σε μορφή Roll-on και η συσκευασία του πέρα από πολύ πρακτική σου εξασφαλίζει την ετοιμότητα του προϊόντος για εφαρμογή. Αν και δε συμπαθώ αυτής της μορφής τα αποσμητικά, το συγκεκριμένο αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Χωρίς βλαβερές ουσίες και συστατικά, σέβεται την επιδερμίδα σου & καταφέρνει να σου προσφέρει τη προστασία που χρειάζεσαι αυτή την εποχή. Με ευχάριστο & διακριτικό άρωμα φρεσκάδας, σε κρατάει δροσερή για τουλάχιστον 5-6 ώρες. Προσωπικά βρίσκεται μονίμως μέσα στην τσάντα μου για συχνή ανανέωση.




Blush, Ideal Flawless, Heavenly Pink (Συλλεκτική Έκδοση) της Avon
Ένα από τα ρουζ που με βοήθησε να καταλάβω την αξία της εφαρμογής του σε ένα οποιοδήποτε μακιγιάζ. Από ελαφρύ, φρέσκο & πρωινό  έως και βαρύ, έντονο & βραδινό μακιγιάζ, αποτελεί μια απίστευτη επιλογή. Είναι ακριβώς εκείνο το χρώμα της υγείας. Το ροζ του χρώμα είναι απαλό και ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Σου προσφέρει λάμψη και φωτεινότητα πέρα από ένα χαριτωμένο χρώμα στα μάγουλα. Λάτρεψα αυτό το προϊόν κυρίως εκείνες τις μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου πρωί πρωί, κυκλοφορείς όλη μέρα και επιστρέφεις αργά το βράδυ.




Camouflage Cream, No 20 Light Beige της Catrice Cosmetic
Αυτό το φημισμένο προϊόν βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο νεσεσέρ μου και απορώ γιατί έμεινε τόσο καιρό αχρησιμοποίητο. Πρόκειται για μια καλυπτική κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως consealer αλλά και ως καλυπτικό ατελειών. Η κάλυψή του είναι το βασικό του αβαντάζ. Αν και αρκετά λιπαρή η σύστασή του, αποτέλεσε το σύμμαχό μου για όλο το μήνα κυρίως για να καλύπτω τους μαύρους κύκλους καθημερινά. Είναι η απόλυτη λύση θεωρώ αν θες να καλύψεις κάποιο σπυράκι που σου χαλάει τα σχέδια π.χ. για τη βραδινή σου έξοδο. Τσέκαρέ το!




Μολύβι Ματιών 045 Beige Natural της Beauty Line Cosmetic
Ένα μολύβι ματιών με ιδιαίτερη φυσική απόχρωση και με πολλαπλή χρηστικότητα. Το συγκεκριμένο μολύβι πρόσφατα προστέθηκε στη συλλογή μου. Πολύ καιρό έψαχνα ένα μολύβι με ανάλογη απόχρωση. Αν και μ αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που δίνει το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού, δε προτιμώ αυτή την απόχρωση- για τον λόγο αυτό κινήθηκα στις μπεζ αποχρώσεις. Με λίγα λόγια, θέλω να σου πω πως το χρησιμοποίησα με αντίστοιχο τρόπο που χρησιμοποιείται το λευκό, ώστε να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια μου. Μια extra  χρήση του μολυβιού αυτού ήταν για οριοθετήσω το σχηματισμό των φρυδιών μου. Με ένα πέρασμα κατά μήκος από τη κάτω πλευρά, ακολουθώντας το τόξο του φρυδιού, δημιουργούσα ένα όριο. Ουσιαστικά έδινα εκείνη τη φυσική λάμψη ώστε το αποτέλεσμα των φρυδιών να δείχνει φυσικό.




Μάσκαρα Absolute Lashes, W7
Μια μάσκαρα που φημίζεται ως οικονομικότερη version  της αντίστοιχης μάσκαρας «The Real» της Benefit. Αυτός ήταν και ο λόγος που την αγόρασα. Πρόκειται για μια μάσκαρα καθαρά για μήκος. Το αποτέλεσμά της είναι όντως εντυπωσιακό, όπως σου υπόσχεται. Μάλιστα μπορείς να παίξεις με την ένταση που θα έχει το αποτέλεσμα, μιας και από το πρώτο πέρασμα φαίνεται η διαφορά και σου δίνεται η ευκαιρία να προσθέσεις στρώσεις για ακόμα πιο super duper αποτέλεσμα. Έτσι, όλο το μήνα Μάιο χρησιμοποίησα αυτή τη μάσκαρα από μια απλή πρωινή βόλτα για καφέ & μάθημα μέχρι και τη βραδινή μου έξοδο.




Ενυδατική προσώπου HydrabioLegere της Bioderma

Είναι η ενυδατική κρέμα προσώπου που λειτουργεί ως σύμμαχος μου στη θεραπεία του προσώπου μου. Με απαλή σύσταση, διακριτικό άρωμα  ως γνήσιο προϊόν φαρμακευτικής εταιρείας προσπαθεί να σου καλύψει τις ανάγκες του προσώπου σου και συγχρόνως να σου μειώσει ενοχλητικά συμπτώματα. Σου έχω κάνει αναλυτικό review για το συγκεκριμένο προϊόν. Για να το θυμηθείς ξανά πάτησε εδώ.

Άρωμα τύπου «My Name»,Dust + Cream


Αναζητώντας ένα απαλό και διακριτικό άρωμα για κάθε μέρα, απευθύνθηκα σε ένα κατάστημα Dust + Cream, συγκεκριμένα σ αυτό που διατηρείται στη περιοχή της Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης. Το έμπειρο και εξυπηρετικότατο προσωπικό του συγκεκριμένου καταστήματος με βοήθησε με υπομονή και πραγματικό ενδιαφέρον ώστε να βρω αυτό που πραγματικά μου ταίριαζε και έψαχνα. Έτσι ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές που μου πρότειναν, καταλήξαμε μαζί στο «Μy name» της  Trussardi. Ένα άρωμα «πουδρένιο» με αρκετή ένταση και διάρκεια στην επιδερμίδα μου που συγχρόνως διαθέτει πέρα από μια φρεσκάδα και μια γλυκιά διακριτικότητα. Το χαρακτηριστικό φυσικά ότι με μερικούς ψεκασμούς το άρωμα «καθόταν» στην επιδερμίδα μου δηλώνει πως πέρα από τη διάρκεια του προϊόντος και πως η συγκεκριμένη επιλογή ήταν η ιδανικότερη. Μια και όταν ένα άρωμα «κάθεται» & «γλυκίζει» πάνω στην επιδερμίδα σου, σημαίνει πώς ταιριάζει απόλυτα με το Ph της επιδερμίδας σου. 



Υ.Γ: Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που σου παρουσίασα; Έχεις να μου προτείνεις κάτι αντίστοιχο;  Αλήθεια ποιο προϊόν δεν αποχωρίστηκες αυτό το μήνα;


Πολλά Μουάτς,
      Νανά Μιχ <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου