Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

  Σεμινάρια Oμορφιάς της Seventeen

  Hey hey  σήμερα σου έχω ετοιμάσει ένα post για ένα event που είχα τη χαρά να συμμετάσχω. Τη περασμένη Τετάρτη, λοιπόν, βρέθηκα σε μια αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μου  ως καλεσμένη της Seventeen.

 Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τη Seventeen. Πρόκειται για μια μάρκα καλλυντικών που έχει σημαντική θέση στη διεθνή αγορά και χαρακτηρίζεται κυρίως από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ. Πρόσφατα μάλιστα μπήκε δυναμικά με πολύ ενδιαφέρουσα προϊόντα στο χώρο της περιποίησης και της φροντίδας. Στην Ελλάδα κυριαρχεί η φιγούρα της Μαριέττας Χρουσαλά στις διάφορες make up προτάσεις Οι Ελληνίδες φαίνεται να  επιλέγουν τη Seventeen και να την προτιμούν στο μακιγιάζ τους.
 Προσωπικά χρησιμοποίησα για πρώτη φορά προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας στη συγκεκριμένη συνάντηση. Κάπου εδώ πρέπει να σου πω πως ό,τι κι αν χρησιμοποίησα με άφησε ικανοποιημένη. Με τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας ήμουν σχετικά πιο εξοικειωμένη, μια και χρησιμοποιώ συστηματικά το τελευταίο καιρό  τη μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο και aloe vera  (σου έχω μιλήσει γι αυτήν σε παλαιότερο post με αγαπημένα του μήνα.)
  Για αρχή να σου πω ότι με ενημέρωσαν με ιδιαίτερη ευγένεια στο τηλέφωνο για το event. Κατά τη προσέλευσή μου στην αίθουσα του event με υποδέχθηκε η make up artist  της Seventeen, Δέσποινα Δούκα. Καλωσορίζοντας με, μου εξήγησε τι επρόκειτο να ακολουθήσει και με ενθάρρυνε να διαλέξω θέση και αντίστοιχο Look. Πινέλα, σκιές και πούδρες βρίσκονταν τοποθετημένα προσεκτικά ώστε η καθεμιά καλεσμένη να έχει τα απαραίτητα προϊόντα ώστε να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της επιλογής της.



 Όσο περνούσε η ώρα έφθαναν και άλλα κορίτσια μέχρι που το τραπέζι γέμισε. Στην αρχή ξεκινήσαμε με τη περιποίηση των προσώπων μας. Η make up artist μας παρουσίασε τα προϊόντα της νέας σειράς καθαρισμού της Seventeen, Seventeen Skin Perfection που περιλαμβάνει συστατικά φυτικής προέλευσης σε υψηλά ποσοστά. Έπειτα είχαμε την ευκαιρία να τα εφαρμόσουμε και να τα δοκιμάσουμε. Παράλληλα με την εφαρμογή, μας δόθηκαν πολλές συμβουλές και πρακτικές για ένα σωστό ντεμακιγιάζ και έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό.
  Από όλη τη διαδικασία, ξεχώρισα το διφασικό προϊόν για το ντεμακιγιάζ των ματιών & το νεράκι καθαρισμού. Το Ideal Make up Remover- Διφασική λοσιόν ντεμακιγιάζ  ειλικρινά με εντυπωσίασε. Μαγνητίζει το μακιγιάζ των ματιών σου, εξαφανίζοντάς το χωρίς καθόλου τρίψιμο. Ενώ το One-Step Cleansing – Νερό Καθαρισμού με ελιά και αγγούρι είναι το κατάλληλο προϊόν για εκείνες τις φορές που «τεμπελιάζουμε».
  Στη συνέχεια περάσαμε στο μακιγιάζ, ξεκινώντας φυσικά από τη βάση. Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση αλλά και υφή, μάθαμε για τη σύσταση του foundation που μας ταιριάζει. Μάλιστα, μας δόθηκαν εξηγήσεις σχετικά με το ποιο τρόπο και γιατί πρέπει να εφαρμόζουμε το foundation. Περάσαμε στο consealer και στα «κοψίματα». Έπειτα σειρά είχε η τοποθέτηση του ρουζ. Δώσαμε έμφαση στη τοποθέτηση επίσης των σκιών αλλά και το «blending», ώστε να δίνει την αίσθηση του ombre & smokey  look.  Καθ΄όλη τη διάρκεια μας δίνονταν οδηγίες για τη χρήση των πινέλων. Επίσης έγιναν κάποιες αναφορές για το σχηματισμό της γραμμής eye-liner. Τέλος αφήσαμε τα χείλη.  



  Από τα προϊόντα μακιγιάζ ξεχώρισα τη μαύρη σκιά Star Sparkle Shadow No. 501 που ήταν εύκολη στην τοποθέτηση χωρίς να θρυμματίζεται αλλά και στο δούλεμα πάνω στο βλέφαρο και το Bronzing Powder No.2 που σου χαρίζει το λεγόμενο «ζέσταμα» στο πρόσωπό σου αλλά και τη λάμψη.
  Ωστόσο, τα προϊόντα που με ξετρέλαναν και τα έχω ήδη προσθέσει στη wishlist μου είναι τα εξής: Το Longstay Eye Brow Shaper Pencil No. 05 για ένα ολοκληρωμένο και συγχρόνως φυσικό αποτέλεσμα, τη  X- Traordine Mascara No. 01 Black για super duper αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου και τέλος το κραγιόν Matte Lasting Lipstick SPF 15 No. 12 με σταθερή και ενυδατική υφή σε μια υπέροχη απόχρωση καφέ - κόκκινο.


  Η Δέσποινα Δούκα ήταν ευδιάθετη, ευγενική με πολύ χιούμορ. Είχε τη πρόθεση να μας βοηθήσει, να μας δώσει συμβουλές χαρίζοντάς μας λίγο από το ταλέντο της. Με πολλή αγάπη, ενδιαφέρον αλλά και επαγγελματισμό, απαντούσε σε κάθε μας απορία ή ερώτηση, δίνοντας πάντα εξήγηση & εντοπίζοντας τις ανάγκες της κάθε κοπέλας.
 Η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική. Αναζητώ τέτοια event  και προσπαθώ να μη χάνω ευκαιρία για οτιδήποτε σχετικό. Μπορείς και εσύ να παρακολουθήσεις κάτι ανάλογο -αν το επιθυμείς, αρκεί να επισκεφτείς τη σελίδα της Seventeen. Το αποτέλεσμα αξίζει και θα σε εντυπωσιάσει!

Υ.Γ: Έχεις βρεθεί κι εσύ σε κάποιο παρόμοιο event; Αν ναι, ποιο ήταν & πως σου φάνηκε; Αν όχι, θα ήθελες;

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ 


*Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή η
απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή του οπτικοακουστικού περιεχομένου, με
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη και σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 και
οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό ή άλλο,
τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.Αν και όλα τα μέτρα προφύλαξης έχουν ληφθεί κατά την προετοιμασία αυτού του υλικού, ο
εκδότης και συντάκτης δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Επίσης, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του
ιδίου του υλικού ή των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

July & August 2016


Hey-hey! Σ αυτό το post θέλω να μοιραστώ μαζί σου τα προϊόντα που χρησιμοποίησα πιο πολύ κατά τη διάρκεια τόσο του Ιουλίου όσο και του Αυγούστου. Για να δούμε τι περιλαμβάνει η λίστα μου:

Αντηλιακό γαλάκτωμα ΔΠ30 - Anti-Ageing Suncare Milk SPF30 της Carroten
Tinted BB Cream, Anthelios XL, Comfort 50+ της LA ROCHE-POSAY
Αγωγή κατά της ψαλίδας, instant repair 7, Advance Tchniques της Avon
 Βούρτσα για τα μαλλιά τύπου Tangle Teezer,  Jumbo
BROWdrama, sculpting brow mascara, Dark Brown της Maybelline New York
Lip pencil, Galaxy Color No 128
 Λοσιόν σώματος Firming με Q10 energy, για κανονικές επιδερμίδες της Galaxy Color
Deep cleansing mask with green Argile & Aloe Vera for Mixed - Oily skin της Seventeen
 Μάσκαρα, Absolute Lashes της W7




Αντηλιακό γαλάκτωμα ΔΠ30 - Anti-Ageing Suncare Milk SPF30 της Carroten
 Μπορεί μην έκανα πολλά μπάνια αλλά το αντηλιακό το τίμησα φέτος το καλοκαίρι. Ακόμα και για τις καθημερινές μου εξόδους μέσα στη πόλη, το συγκεκριμένο αντιηλιακό με συντρόφευε χαρίζοντάς μου υψηλή προστασία & υπέροχη ενυδάτωση. Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για την Anti-ageing version, το αντιηλιακό αυτό ξεχωρίζει για το φανταστικό του άρωμα.



Tinted BB Cream, Anthelios XL, Comfort 50+ της LA ROCHE-POSAY
Μια BB Cream που ήρθε να με σώσει τις ζεστές μέρες που έπρεπε να κυκλοφορήσω στη πόλη, προσφέροντας μου την ύψιστη προστασία από τον ήλιο. Με αρκετή ικανοποιητική κάλυψη και λεπτόρρευστη υφή, έγινε η πρώτη μου επιλογή ακόμα και για τις βραδινές μου εξόδους. Το σετάρισμα με πούδρα κρίνεται μάλλον απαραίτητο αν έχεις και εσύ λιπαρή-μεικτή επιδερμίδα.



Αγωγή κατά της ψαλίδας, instant repair 7, Advance Tchniques της Avon
Μια κρέμα που σου δυναμώνει τα μαλλιά και ελαττώνει την εμφάνιση της ψαλίδας. Με τρομερό άρωμα που μεταφέρεται & διατηρείται στα μαλλιά σου, το προϊόν αυτό ήταν η ασπίδα των μαλλιών μου από τη θερμότητα. Ενυδατώνει, φροντίζει & περιποιείται τα μαλλιά σου σε βάθος και αυτό φαίνεται από τις πρώτες εφαρμογές. Προτίμησέ το σε βρεγμένα μαλλιά ή έστω πριν το πιστολάκι ή τη ισιωτική. Θα εντυπωσιαστείς, πίστεψέ με!



 Βούρτσα για τα μαλλιά τύπου Tangle Teezer,  Jumbo
Μια αρκετά αξιοπρεπή απομίμηση & οικονομικότατη version της Tangle Teezer. Με εργονομική λαβή, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για το βούρτσισμα των μαλλιών σου, κυρίως αν έχεις μάκρος  συνδυαστικά με κόμπους ή ταλαιπωρείσαι από ψαλίδα, όπως εγώ. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις είτε σε βρεγμένα είτε σε στεγνά μαλλιά. Αποτελεί αναμφίβολα μια πρακτική λύση από το ξέμπλεγμα στη  παραλία μέχρι και για τη καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σου. Πλένεται και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Τσεκαρέ την στην επόμενη βόλτα σου στα Jumbo.

BROWdrama, sculpting brow mascara, Dark Brown της Maybelline New York
Ένα προϊόν που άργησα να καταλάβω την αξία του. Είχε μείνει αρκετό καιρό στο συρτάρι, μέχρι που χρησιμοποιήθηκε και αμέσως έγινε λατρεία. Χωρίς να έχει τρελή χρωματική απόδοση αλλά μάλλον διακριτική, σε βοηθάει με το μικρό βουρτσάκι του να στρώσεις τις τρίχες των φρυδιών σου, δίνοντάς τους ταυτόχρονα ένα ελαφρύ χρώμα. Προσωπικά, το χρησιμοποιώ non stop είτε συνδυαστικά με άλλο προϊόν φρυδιών είτε μόνο του για ένα πιο natural lookΤο σταθερό του αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!



Lip pencil, Galaxy Color No 128
Ένα ροζ-nude χρώμα με αρκετούς καφέ υποτόνους. Ένα τέλειο χρώμα που αποτελεί μια πρακτική λύση μια και ταιριάζει σε όλα τα μακιγιάζ και όλες τις ώρες. Αρκετά ενυδατικό με καλή χρωματική απόδοση που μπορεί να φορεθεί μόνο του αλλά μπορεί να αποτελέσει την ιδανική βάση για τα κραγιόν σου.

 Λοσιόν σώματος Firming με Q10 energy, για κανονικές επιδερμίδες της Nivea
Μια lotion που πέρα από την ενυδατική της δράση και το υπέροχό της άρωμα, μου πρόσφερε την σφριγηλότητα και την όψη υγείας στην επιδερμίδα του σώματος μου. Σε συνδυασμό με το ελάχιστο μαύρισμα, βοήθησε κυρίως την περιοχή των ποδιών αλλά και την αντίστοιχη των γλουτών να είναι ενυδατωμένη,απαλή και λεία. Απλώς ένα «σωτήριο» προϊόν.



Deep cleansing mask with green Argile & Aloe Vera for Mixed - Oily skin της Seventeen
Μια μάσκα & ένας έρωτας που με δένει μαζί της. Αν και δε τη χρησιμοποιώ πολύ καιρό, πρέπει να σου πω ότι ήταν από τα must του φετινού μου καλοκαιριού. Ενυδατική και συγχρόνως δραστική σε βάθος. καθάριζε την επιδερμίδα του προσώπου μου απομακρύνοντας την λιπαρότητα και τη ενοχλητική γυαλάδα. Συγχρόνως, όμως, διατηρούσε τη φυσική υγρασία του, προσφέροντας extra λάμψη. Ελικρινά η συσγκεκριμένη μάσκα ήταν ό,τι χρειαζόμουν. Δοκίμασέ την με τη πρώτη ευκαιρία!



 Μάσκαρα, Absolute Lashes της W7
Σου έχω ξαναμιλήσει για αυτή τη μάσκαρα σε παλαιότερο post, για να το ξαναθυμηθείς πάτα εδώ. Η συγκεκριμένη μάσκαρα έγινε πια κλασσική αξία. Τώρα που η υγρή σύσταση του προϊόντος "έχει κάτσει", δηλαδή έχει πάψει να είναι τόσο υγρή, μπορώ να παρατηρήσω ότι το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο super και η εφαρμογή παιχνίδι.Σου τη προτείνω ανεπιφύλακτα!

Bonus Favourite: 
  • Τελικός X-Factor: Γενικά η φετινή παραγωγή μου άρεσε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Νομίζω ότι σε όλα τα επίπεδα ήταν καλύτερη. Ακόμα και η εικόνα και τα γραφικά ήταν πολύ πιο εξελιγμένα και ανάλογα του show.
  • Ταξίδι στη Πάτρα: Ένα ταξίδι που μου έδωσε ευκαιρία να δω αρκετά καινούργια μέρη, να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να επισκεφτώ μια ακόμα φοιτητού-πόλη. 
  • Εκδρομή στην Αθήνα: Mια εκδρομή που τη σχεδίαζα εδώ και πολύ καιρό. Ήταν ένα ταξίδι με πολλά οφέλη, κυρίως ψυχικά.Ξεκούραση και ηρεμία. 
  • Ταινίες: Κινηματογραφικό καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Είχα το χρόνο και είδα πολλές ταινίες. Κάποιες τις ξεχώρισα,όπως ο Νοτιάς, Μικρά Αγγλία, Ένας άλλος κόσμος, Ουράνια Έκπληξη
Καλό Μήνα!

Υ.Γ.:Εσύ τι χρησιμοποίησες non stop αυτούς τους μήνες; Είχαμε κάποιο κοινό; Έχεις να μου προτείνεις κάτι παρόμοιο; 

Πολλά Μουάτς,
Νανα Μιχ