Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Contour Stix της Technic

  HeyHey ! Η εξεταστική έφτασε στο τέλος της & βρήκα χρόνο να σου μιλήσω για μια νέα μου ανακάλυψη. Πρόκειται για το Contour Stix  από τη Technic που προστέθηκε εδώ κι  μερικές μέρες στη συλλογή μου.Στη πραγματικότητα, είναι ένα τριπλό προϊόν με το οποίο μπορείς εύκολα και γρήγορα να έχεις τη τεχνική Contouring. Το συγκεκριμένο kit το αγόρασα από ένα μαγαζί στην Αθήνα και πιστεύω ότι αξίζει μια θέση στη δική σου συλλογή, αφού έχεις το αποτέλεσμα που θες με μόλις  τρία βήματα. 
 Για αρχή, πρέπει να σου πω ότι η συσκευασία  περιλαμβάνει 3 τεμάχια  όσα και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να πετύχεις το συγκεκριμένο look. Το καθένα από αυτά  έρχεται σε μορφή stick & έχει διαφορετική απόχρωση. Η κάθε απόχρωση χρησιμοποιείται για διαφορετικό λόγο συνεπώς και σε διαφορετικό σημείο του προσώπου.

  Στο βήμα 1 ανήκει εκείνο με τη πιο σκούρα  καφετί απόχρωση με την οποία κάνεις το περίγραμμα του προσώπου σου και γενικά τα λεγόμενα «κοψίματα». Στην συνέχεια έρχεται η λευκή απόχρωση που στην ουσία είναι ένα  είδος consealer σε αρκετά ανοικτό τόνο που σου προσφέρει ελαφριά κάλυψη & φωτεινότητα. Τελευταίο έρχεται και το 3ο βήμα με τo οποίο προσθέτεις τις λάμψεις για ένα πιο εντυπωσιακό απoτέλεσμα. Πρόκειται για ένα hightlighter  σε μια γλυκιά απόχρωση του ροζ  σε σαμπανιζέ version.  Κάπου εδώ να σου πω πως το κάθε stick είναι αριθμημένο χωρίς αυτό να σε δεσμεύει σχετικά με τη σειρά εφαρμογής.



  Αφού εφαρμόσεις  το προϊόν στα κατάλληλα σημεία του προσώπου, σειρά έχει το καλό σβήσιμο. Γενικά, η εφαρμογή γίνεται αρκετά εύκολα  & ολοκληρώνεται με πολύ καλό blending, ώστε να αναμειχθούν οι διάφορες  αποχρώσεις και να δοθεί μια ομοιομορφία. Στο καλό σβήσιμο κρύβεται η επιτυχία του συγκεκριμένου look. Οι κινήσεις που θα σε βοηθήσουν είναι σίγουρα οι ταμποναριστές  που θα εναλλάσσονται με κινήσεις που έχουν φόρα από μέσα  προς τα έξω και ψηλά.

   Ως εργαλείο blending προτίμησε κάποιο σφουγγαράκι  για  foundation τύπου  beauty blender.  Είναι σημαντικό το σφουγγαράκι που θα επιλέξεις να το χρησιμοποιήσεις βρεγμένο, ώστε να γλιστράει πιο εύκολα πάνω στο πρόσωπό σου, χωρίς την ενοχλητική τριβή. Η σύσταση  του προϊόντος είναι compact  γι’ αυτό ακριβώς δε πολύ βοηθάει στο blend-άρισμα. Παρ΄ όλα αυτά, το αποτέλεσμα είναι αρκετά σταθερό και η έντασή του μπορεί να διαβαθμιστεί. Με αυτό τον τρόπο, το προϊόν γίνεται κατάλληλο για χρήση από το πρωί μέχρι το βράδυ.  Τo σετάρισμα  με μια διάφανη πούδρα είναι απαραίτητο, για να μπορέσει το αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί και να διατηρηθεί όσο το δυνατό περισσότερο.

  Προσωπικά, το χρησιμοποιώ κυρίως για τις βραδινές μου εξόδους και πολλές φορές επιλέγω να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα stick  ξεχωριστά και μεμονωμένα, πάντα όμως σετάρω με λευκή πούδρα. Το συγκεκριμένο προϊόν  θα σου λύσει τα χέρια & θα το λατρέψεις αμέσως. Μαζί του θα καταφέρεις πανεύκολα τη τεχνική contouring με την οποία έχει γίνει τρομερός ντόρος τόσο σε instagram όσο και σε youtube

Υ.Γ:Πως σου φαίνεται η συγκεκριμένη τεχνική; Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο παρόμοιο προϊόν ;

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ ©

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ωραιο αρθρο.Εχω χρησιμοποιησει τα contoyring stick της Nyx και της Sephora,με βολεψαν απιστευτα και ειναι πολυ ευκολα στην εφαρμογη.Nice work

    ΑπάντησηΔιαγραφή