Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

My rose-winged angel’s make up look
 (Collab Poz Peponi )
  Hey-Hey!Σήμερα είμαι εδώ με ένα post συνεργασίας με το πολυαγαπημένο μου Roz Peponi. Έτσι, θα σου παρουσιάσουμε βήμα βήμα παρέα με την όμορφή μου φίλη Ελένη  από ένα μας αγαπημένο make up look. 
  Το συγκεκριμένο look  λέγεται «My rose-winged angel» & είναι ένα μακιγιάζ στο οποίο δίνεται ένταση τόσα στα μάτια όσο στα χείλη. Το χαρακτηριστικό στο eyelook είναι οι λευκές-ασημί  -που θυμίζουν άγγελο-   αποχρώσεις τις οποίες  αγαπώ & επιλέγω τόσο καθημερινά όσο και σε πιο βραδινά – grande looks αλλά και η έντονη μαύρη φτερωτή γραμμή του eyeliner που πάντα συνοδεύεται με πολλές στρώσεις μάσκαρα οι οποίες δίνουν εξίσου την αίσθηση των φτερών.
Το δεύτερο και πολύ αγαπημένο μου χαρακτηριστικό στοιχείο είναι τα έντονα και καλοσχηματισμένα χείλη σε μια πολύ ιδιαίτερη  girly  απόχρωση, εκείνη του τριαντάφυλλου.



Τα βήματα που ακολούθησα για να δημιουργήσω αυτό εδώ το look  είναι τα εξής:
© Καθαρίζω το πρόσωπό μου με σαπούνι & scrub και εφαρμόζω μια μάσκα λάμψης ή απλής ενυδάτωσης, βήμα που βοηθά  τα προϊόντα που θα εφαρμόσω στη συνέχεια να «κάτσουν» αλλά και να «γράψουν» καλύτερα.
© Ενυδατώνω πολύ καλά την επιδερμίδα του προσώπου με μία αρκετά ενυδατική κρέμα & στη συνέχεια εφαρμόζω το primer λάμψης.
© Αφού στεγνώσει το primer, περνάω στο corrector –α ο οποίος μου αποχρωματίζει τους μαύρους κύκλους. Από πάνω τοποθετώ το ειδικό concealer  που « καμουφλάρει» & δίνει ουσιαστικά ίδια απόχρωση με την υπόλοιπη επιδερμίδα.
© Στη συνέχεια, εφαρμόζω με ανάλαφρες κινήσεις  σκιά φρυδιών και «σταθεροποιώ» το αποτέλεσμα με κερί.
© Έπειτα περνάω τη βάση σκιών στο κινητό βλέφαρο των ματιών, ώστε οι σκιές να γράψουν καλύτερα και συγχρόνως  να έχουν διάρκεια. 
© Σχηματίζω με ένα πινέλο φουντωτό τη κόγχη με μια ασημο-γκρι σκιά και σβήνω με ανάλαφρες κινήσεις. Περνώ από το ίδιο το σημείο ελαφρώς το matte bronzer. 
© Αφού συμπληρώσω το κέντρο του βλεφάρου με μια ασημί matte σκιά, περνάω ταμποναριστά το pigment με καθαρό ασημόλευκο χρώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι ούτε πολύ έντονο ούτε πολύ αχνό το αποτέλεσμα.
©   «Σφραγίζω» τη λάμψη στη εσωτερική γωνία του ματιού  αλλά και τη περιοχή κάτω από το τόξο του φρυδιού με σκιά λάμψης σε λευκή απόχρωση.
© Πριν περάσω στο foundation,σχηματίζω τη γραμμή eyeliner  & συμπληρώνω με μπόλικη μαυρη mascara.
© Εφαρμόζω το foundation  στη σωστή απόχρωση σε όλο το πρόσωπό μου με πινέλο για καλύτερη κάλυψη.
© Σειρά έχει contouring  για το οποίο χρησιμοποιώ ένα foundation σε μορφή stick & σε μια πιο σκουρόχρωμη απόχρωση  σε σχέση με τη δική μου. Σχηματίζω το περίγραμμα του προσώπου & δημιουργώ πιο έντονες γωνίες σ΄αυτό. Τις γραμμές τις σβήνω πολύ καλά με πιο ανάλαφρες κινήσεις με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι τύπου beauty blender. Αυτό βοηθάει και στο να γίνουν πιο έντονες οι φωτοσκιάσεις αλλά συγχρόνως και πιο φυσικές.
© Για να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα του contouring περνώ το ήδη αποτέλεσμα με αντίστοιχο πουδρένιο προϊόν. Ενώ με γενναιοδωρία απλώνω λευκή πούδρα κάτω από τα μάτια, αφού πρώτα χρησιμοποιώ το concealer λάμψης σε υγρή μορφή. Με αυτό το βήμα σφραγίζω το αποτέλεσμά του.
© Περνάω με ματ Bronzer  τα βασικά σημεία ώστε να ζεστάνω ελαφρώς το πρόσωπό μου χωρίς να παραλείψω τα σημεία με τις φωτοσκιάσεις. Το δεύτερο, όμως, πέρασμα στα κοψίματα γίνεται με ανάλαφρες κινήσεις  & με glow bronzer. 
© Λίγο πριν το τέλος άφησα το ρουζ. Αφού το τοποθετήσω με πολλές & απαλές κινήσεις αναμειγνύω όλες  τις εφαρμογές, ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα.
© Για το τέλος άφησα το Hilighter που δίνει μια ακόμα πινελιά λάμψης.


  Με αυτό τον τρόπο δημιούργησα το συγκεκριμένο make up look και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σου. Aν, όμως, θέλεις να δεις περισσότερες φώτο από το τελικό αποτέλεσμα αλλά και να μάθεις τα προϊόντα που χρησιμοποίησα μπορείς να επισκεφτείς & να ακολουθήσεις το λογαριασμό του The Art of Being Woman στο Instagram.  

Μη ξεχάσεις, να check –άρεις τη πρόταση της Ελένης  που κάτι μου λέει πως θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα τη βρείτε με ένα μόλις click- άρισμα :
Blog
Facebook
Instagram
Instagram

*Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή η απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή του οπτικοακουστικού περιεχομένου, με χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη και σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 και οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό ή άλλο, τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.Αν και όλα τα μέτρα προφύλαξης έχουν ληφθεί κατά την προετοιμασία αυτού του υλικού, ο εκδότης και συντάκτης δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Επίσης, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του ιδίου του υλικού ή των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό.


Υ.Γ: Ελπίζω να σου άρεσε κι να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο look!Αν όντως το δοκιμάσειςθα χαρώ πολύ να δω το αποτέλεσμα σου! 


Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου